TESLIN NAROD
Najnoviji rad vizionarskog reditelja Željka Mirkovića.
Prva ovogodišnja Skupština 7. februara
Predsjednik lokalnog parlamenta Slaviša Marković najavio je danas, nakon međustranačkog sastanka, najavio je da će prvo ovogodišnje zasjedanje Skupštine Grada biti održano u srijedu, 7. februara.
Slavoljub Budeša najbolji sportista Bijeljine u 2017. godini
Član kik-boks kluba „Panter“ Slavoljub Budeša iz Bijeljine, izabran je za najboljeg sportistu Grada Bijeljina u 2017. godini na tradicionalnoj svečanosti održanoj po 41. put u organizaciji „Semberskih novina“ i pod pokroviteljstvom Gradske uprave.
Аmbasador Srbije u BiH: U Bijeljini kao u svojoj sredini
Za Srbiju je najvažnija stabilnost i opstanak Republike Srpske, a za Srbiju će svako ko pobijedi na narednim izborima u Republici Srpskoj biti partner, poručio je, između ostalog, ambasador Srbije Stanimir Vukićević nakon današnje oproštajne posjete Bijeljini i gradonačelniku Mići Mićiću.
U Semberiji proslavljena crkvena i školska slava Savindan
U crkvama, osnovnim i srednjim školama i fakultetima širom Semberije liturgijama, obredima lomljenja slavskih kolača i školskim priredbama proslavljen je Dan Svetog Save.
Izložba o memorijalima Velikog rata u Muzeju Semberije
U Muzeju Semberije u Bijeljini danas je otvorena izložba o memorijalima – spomenicima, grobljima i spomeno-kosturnicama podignutim na teritoriji Republike Srpske i Bosne i Hercegovine u znak sjećanja na junake i žrtve borbe za oslobođenje od 1914. do 1918. godine.
Srećna Nova 2018. godina
Srećnu Novu 2018. godinu i Božićne praznike želi vam

Inndex Media d.o.o.
Nema stečaja u Banji Dvorovi, Vlada da reprogramira dug
Na današnjoj sjednici Skupštine Grada Bijeljina odbornici su usvojili set mjera za poboljšanje stanja u Banji Dvorovi. Na ovaj način, za sada je u Banji izbjegnut stečaj, a radnici su zaštićeni od gubitka posla.
Produžen Javni poziv nezaposlenim licima za obuku i prekvalifikaciju u oblasti drvoprerade
Grad Bijeljina i Javna ustanova Zavod za zapošljavanje Republike Srpske su do 13. novembra produžili Javni poziv nezaposlenim licima za prijavu učešća u programu obuke u sklopu Projekta „Kontinuiranom instuticionalnom saradnjom do održivih radnih mjesta u Bijeljini“.
Cilj sprovođenja obuke po ovom Javnom pozivu je sticanje znanja i vještina potrebnih za obavljanje poslova na konkretnom radnom mjestu, i to za Program osposobljavanja operatera za rad na CNC mašinama za obradu drveta, kao i Program osposobljavanja za preradu drveta/stolara namještaja.
„Srbadija“ se vraća iz Španije sa dva zlata
Na Šestom međunarodnom takmičenju horova „Kanta al mar“, održanom u u španskom gradu Kalelja kod Barselone, Srpsko crkveno i pjevačko društvo„Srbadija”, pod dirigentskom upravom Desanke Trakilović i Jelene Milićević Trakilović, osvojilo je dvije zlatne medalje.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook