Slavoljub Budeša najbolji sportista Bijeljine u 2017. godini
Član kik-boks kluba „Panter“ Slavoljub Budeša iz Bijeljine, izabran je za najboljeg sportistu Grada Bijeljina u 2017. godini na tradicionalnoj svečanosti održanoj po 41. put u organizaciji „Semberskih novina“ i pod pokroviteljstvom Gradske uprave.
Zlatno odličje je uručio gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić koji je istakao da uspjesi semberskih sportista potvrđuju da Bijeljina opravdano nosi epitet Grada sporta.

- Imamo oko 150 klubova i preko 5.000 aktivnih sportista i nije slučajno da izdvajamo znatna sredstva za sport. Cilj Gradske uprave je da pomogne mladim ljudima da se odbrane od izazova savremenog doba, a sport je jedan od najboljih načina da sačuvaju zdravlje - poručio je gradonačelnik Mićić.
Drugo i treće pripalo je sportistima iz sportske porodice „Radnika“ – odbojkašu Dejanu Jociću i bokseru Daši Simeunoviću, kojima je priznanja uručio predsjednik Skupštine Grada Bijeljina Slaviša Marković.

Po rang-listi žirija od četvrtog do desetog mjesta najuspješnijih pojedinaca su Dino Beširović (Fudbalski klub „Radnik“), Jovana Kovačević (Ženski odbojkaški klub„Radnik“), Nikolina Milović (Ženski fudbalski klub „Radnik“), Dejan Kokoruš (Košarkaški klub „Radnik BNB“), Saša Drašković (Bodi bilding klub „Olimp“), Dejan Latinović (Rukometni klub „Bijeljina“) i Milijana Mijatović (Tekvondo klub „Sokol“).

Žiri je za najboljeg sportistu u kategoriji lica sa invaliditetom proglasio Zdravka Crnogorca, člana streljačkog kluba ratnih vojnih invalida „Orao“ iz Bijeljine.
Najbolje kolektivne rezultate u 2017. godini imali su Bokserski klub „Radnik“ u muškoj konkurenciji i Šahovski klub „Dvorovi“ iz Dvorova u ženskoj konkurenciji, a najuspješniji mladi sportisti su Elena Mihić iz Džudo-sambo kluba „Panter“ i tekvondoista „Sokola“ Žiko Simeunović.

Priznanje za najuspješnijeg trenera u 2017. godini ponio je Dragan Jeftić koji vodi Ženski fudbalski klub „Radnik“, najuspješniji sportski radnik je Mile Latinović iz Rukometnog kluba „Bijeljina“, a najbolji sportski pedagog Žarko Vikić iz Gimnazije „Filip Višnjić“.

Četrdeset prvi izbor najboljih sportista Grada Bijeljina je bila prilika da se, povodom četrdesetogodišnjice osnivanja, uruče i specijalna priznanjaOdbojkaškom klubu „Radnik“, Rukometnom klubu „Bijeljina“, Ženskom rukometnom klubu „Radnik“, kao i Mladenu Popoviću, osnivaču OK „Radnik“.