VINO S DUŠOM IZ VELIKE OBARSKE: Berba grožđa u vinogradu porodice Vojinović
Ova godina je bolja od prošle godine, kada govorimo o grožđu, ne količinom, ali kvalitetom grožđa svakako jeste, kaže Slobodan Vojinović, koji je u porodičnom vinogradu u Velikoj Obarskoj, sa suprugom Snježanom i prijateljima danas, nedeljnog popodneva, organizovao berbu grožđa.
Obilježena krsna slava u Hasama
Uz prisustvo velikog broja građana, hram Svetog Joakima i Ane u Hasama danas je proslavio krsnu slavu posvećenu ovim svetiteljima.
U Bijeljini počela sa radom savremena igraonica za djecu
Novo u našem gradu. Igraonica za djecu u sklopu picerije Park.
Interagro Bijeljina: „ZP komerc“ i mlin „Pavlović“ najuspješniji
Bijeljinske firme „ZP komerc“ i mlin „Pavlović“ nagrađene su za najbolji sveukupan sajamski nastup na danas završenom Međunarodnom sajmu poljoprivrede „Interagro“ u Bijeljini.
Biciklististički praznik na Trgu
Trg kralja Petra je šestog dana sedmice posvećene urbanoj mobilnosti bio rezervisan za bicikliste svih uzrasta, kao dio promocije alternativnih načina saobraćaja.
U ponedjeljak završni radovi na TS „Bijeljina 1“, par hiljada korisnika ostaje bez struje
Radovi na rekonstrukciji TS 110/x kV „Bijeljina1“ su u završnoj fazi i s tim u vezi, u ponedjeljak 23. septembra će zbog puštanja novog postrojenja, doći do zastoja u snabdijevanju električnom energijom jednog dela kupaca „Elektro-Bijeljine“.
TESLIN NAROD
Najnoviji rad vizionarskog reditelja Željka Mirkovića.
Prva ovogodišnja Skupština 7. februara
Predsjednik lokalnog parlamenta Slaviša Marković najavio je danas, nakon međustranačkog sastanka, najavio je da će prvo ovogodišnje zasjedanje Skupštine Grada biti održano u srijedu, 7. februara.
Slavoljub Budeša najbolji sportista Bijeljine u 2017. godini
Član kik-boks kluba „Panter“ Slavoljub Budeša iz Bijeljine, izabran je za najboljeg sportistu Grada Bijeljina u 2017. godini na tradicionalnoj svečanosti održanoj po 41. put u organizaciji „Semberskih novina“ i pod pokroviteljstvom Gradske uprave.
Аmbasador Srbije u BiH: U Bijeljini kao u svojoj sredini
Za Srbiju je najvažnija stabilnost i opstanak Republike Srpske, a za Srbiju će svako ko pobijedi na narednim izborima u Republici Srpskoj biti partner, poručio je, između ostalog, ambasador Srbije Stanimir Vukićević nakon današnje oproštajne posjete Bijeljini i gradonačelniku Mići Mićiću.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Sledeća >>
Preuzmite aplikaciju
Facebook