Sport Vision
0
0
Sport Vision
Kompanija Sport Vision DOO je osnovana 1995. godine u Bijeljini, Bosna i Hercegovina. Osnovna djelatnost preduzeća je trgovina sportskom obućom, odjećom i opremom putem maloprodajne i veleprodajne mreže. Uspješan tim ima preko 600 zaposlenih u Srbiji i preko 150 zaposlenih u Bosni i Hercegovini, koji rade u preko 120 prodavnica, od čega je u Srbiji 65, BiH 35, Crnoj Gori 9, Makedoniji 4, Hrvatskoj 6 i Bugarskoj 2.

Ovlašćeni smo internacionalni partner za brendove Nike, Adidas, Reebok i dr. U ponudi se nalazi širok asortiman proizvoda sa više od 50 renomiranih brendova poput: Nike, Adidas, Reebok, Champion, Sergio Tacchini, Slazenger, Lonsdale, Dunlop, Converse, Timberland, Colmar, Brugi, The North Face, Lacoste, Ellesse, Puma, CAT, Merrell, Icepeak, Killtec, Helly Hansen, Billabong, Arena, Nordica, Eastpak, Ipanema, Rider, Wilson, Babolat, Butterfly, Crocs, Lotto, Salomon, Skechers, Rucanor, Capriolo, Prince, Molten, Asics, Quicksilver.
Naša kompanija je korisnik Sports Direct (IBML) licence za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije i Hrvatske.

Sport Vision ima licencni ugovor za distribuciju svjetskih brendova kao sto su Champion (FTW+APP) kao i Sergio Tacchini (FTW) za područje zemalja na teritoriji bivše Jugoslavije (Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija i Hrvatska).

U okviru lanca maloprodajnih objekata imamo programe Multibrand, Kids, Brand Store, Outlet i Online shop sportvision.ba.

Sport Vision MULTIBRAND je koncept koji se svakako izdvaja po širokom asortimanu robe: preko 40.000 hiljada artikala, 1.300 modela različitih modela obuće i sprava za vježbanje. Svi novootvoreni objekti su velikih kvadratura i bogati robom koja se dijeli na performance, lifestyle, opremu i rekvizite. Svi Sport Vision maloprodajni objekti nude široku lepezu artikala i u njima potrošači mogu da zadovolje sve svoje sportske i rekreativne potrebe.

Dugoročni plan Sport Vision-a je kreiranje i održavanje najvećeg, najorganizovanijeg i najuspješnijeg internacionalnog lanca maloprodajnih objekata.
Pročitaj više