Europarket
2
0
Europarket
Europarket d.o.o. ima svoje sjedište u Brckom i jedna je od vodećih firmi koja se bavi opremanjem interijera kvalitetnim podnim oblogama.

U poređenju sa ostalim sličnim kompanijama i našom konkurencijom mi i ugrađujemo materijale u namjeri da pružimo punu uslugu na im klijentima.U nasoj ponudi imamo podne obloge renomiranih svjetskih proizvodjaca Egger , Kronoflooring , Tarkett , Barlinek , Cosmoflooritan , Admonter , Solidfloor , Balterio I Haro , pored navedenih proizvodjaca podnih obloga u nasoj ponudi imamo lakove , lijepak za parket Mitol , Chromoden I Tover kao I pratece alate za lakiranje parketa od proizvodjaca Schuller.

Vrhunski kvalitet našeg poslovanja dokazujemo sa kratkim rokovima isporuke i ugradnje, izborom među različitim cjenovnim razredima, svaki projekat pratimo sa stručnim timom komercijalista i jakom podrškom operativno tehničkog osoblja partnerskih kompanija.
Fleksibilna smo i dinamična firma u stanju da se prilagodi brzim promjenama na tržistu i konkurenciji i koja vjeruje da uspjeh nije slučajan , već da je poslijedica promišljenog, planiranog i stručnog rada.
Lista naših referencnih klijenata to dokazuje.

Naši proizvodi koje zastupamo nose presti ne certifikate kao to su:

CE mark (Conformite Europeenne)
PEFC ( Programme For The Endorsement of Forest Certification Schemes )
FSC (Forest Stewardship Council )
REAL WOOD
Sa 4 prodajna mjesta pristuni smo u Bosni i Hercegovini

Brcko
Bijeljina
Prnjavor
Gradacac
POZOVITE NAS I OBIDJITE – BILO KADA
Pročitaj više