Signum d.o.o.
3
0
Signum d.o.o.
Ponosni smo što Vam možemo ponuditi potpuno rešenje - od dizajna i predloga do montiranog proizvoda u skladu sa vašom robnom markom. Mi pravimo i montiramo sve moguće vrste reklama. Proizvodimo svjetleće (svijetleće) reklame, kao i klasične neonske reklame i višestrane fluorescentne reklame, kao i ekološke LED-reklame koje posjeduju veliku sigurnost u radu i niske troškove energije. Takođe izrađujemo profil slova koja daju veliki efekat, nerđajuće reklame kao i reklame na nosećim stubovima, toteme i spoljašnje reklamne table. Proizvodimo naljepnice za prozore i vozila, kao i folije i digitalnu štampu foto kvaliteta.

Mi obavljamo servis reklama i održavanje svih tipova reklama. Montiramo reklame i radimo sve moguće popravke koje su potrebne na Vašoj reklami. Obavljamo kontrole funkcionalnosti. Čistimo i mijenjamo fluorescentne cijevi, neonske cijevi i prekidače za luminiscenciju.

Signum je jedna od vodećih firmi za proizvodnju reklama. Naše dugogodišnje iskustvo nam je između ostalog dalo podrobno znanje za proizvodnju, logistiku i rukovođenje projektima. Posjedujemo svoje objekte i unutar njih stvaramo sve, od ideje do gotovog projekta. Pod istim krovom nam se nalaze stručnost i majstorstvo, što stvara osećaj sigurnosti, daje nam fleksibilnost i potpunu kontrolu.
Pročitaj više