Sava Semberija d.o.o.
2
0
Sava Semberija d.o.o.
Krajem 2009. godine PI”Sava” je privatizovana i nastavlja svoje poslovanje pod imenom PI"Sava Semberija" d.o.o.. Po okončanju postupka privatizacije odmah se pristupilo potpunoj revitalizaciji i organizaciji proizvodnje. Danas je PI”Sava Semberija” moderno privatno preduzeće u kome se primjenjuju evropski standardi. Stručna radna snaga koja je izvrsno osposobljena da potpuno upravlja tehnološkim procesima uz korištenje opreme renomiranih svjetskih proizvodača garant je postojanog kvaliteta gotovih proizvoda. PI”Sava Semberija” danas proizvodi savremenim načinom prerade, prema sopstvenim recepturama koje zadovoljavaju potrošače sa prefinjenim ukusom.

Osnovna karakteristika svih proizvoda iz proizvodnog programa PI“Sava Semberija“ ogleda se u potpuno prirodnom načinu proizvodnje bez upotrebe konzervansa, vještačkih boja i aroma.

Održivost (trajnost) proizvoda postiže se primjenom postupaka pasterizacije i sterilizacije.

Za naše proizvode dokazano je da naročito dobro utiču na zdravlje svih koji ih konzumiraju i njihovo uključivanje u vašu svakodnevnu ishranu od velike je koristi.

Da se osećate bolje, da živite duže i da budete pošteđeni bolesti koristite prirodne i zdrave proizvode PI "Sava Semberija".
Pročitaj više